Privatlivspolitik hos Shop Hobbyheste

Udgave 1, 15-04-2019

Ejeroplysninger og dataansvarlig

Shop Hobbyheste ejes og drives af

Gitte Bergmann Søgaard Olsen

WEBessens
Stensbjergvej 19
4200 Slagelse

Cvr.  34 94 23 66

Tlf. 21857977
Mail: gitte@webessens.dk

Hvornår indsamler vi personoplysninger

  • Vi indsamler oplysninger, når du giver dem til os. Det kan f.eks. være, når du opretter en konto hos os, gennemfører en handel eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Vi indsamler oplysninger om din ip-adresse når du besøger vores side.
  • Når du interagerer med os personligt, via mail, telefon og sociale medier.

Hvilke oplysninger indsamles

Vi indsamler oplysninger om din ip-adresse, samt de oplysninger du giver til os. De oplysninger, du giver til os, er typisk oplysninger som:

  •  Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Emailadresse
  • Kortdata

Formål og behandlingsgrundlag

Oplysninger vedrørende køb af produkter

Oplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du vil købe hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse. Dit telefonnummer for at kunne kontakte dig, hvis der er et problem med din ordre.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Indsamlingen af disse oplysninger er påkrævet for at kunne lave en aftale om køb af produkter. Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din varer.

Har du valgt at oprette en konto hos dig vil dine oplysninger ikke blive slettet medmindre du selv gør det, eller beder os om at gøre det.

Oplysninger vedrørende markedsføring

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, giver du dit samtykke til, at vi må bruge din mailadresse til at sende dig tilbud, nyheder m.m. Du kan altid framelde dig igen via et link nederst i nyhedsmailen, og din emailadresse vil blive slettet fra vores mailliste.

Når du besøger og bruger vores website, indsamler vi oplysninger om din ip-adresse med henblik på lave analyse og markedsføring. Oplysninger om ip-adresse indsamles på grundlag af dit samtykke, som gives ved at acceptere cookies, når du besøger vores website for første gang.

Oplysninger vedrørende “Ønsk dig et gavekort”

Bruger du denne funktion sendes dit navn til den angivne emailadresse. Der sendes også en mail til info@hobbyheste.dk om at nogen ønsker sig et gavekort. Oplysningerne indsamles på grundlag af samtykke
 

Varighed for opbevaring af personoplysninger

Vi lagrer personoplysninger i 5 år eller så længe, som det er nødvendigt til opfyldelse af formålet, hvortil personoplysningerne blev indsamlet.

Videregivelse af oplysninger

Vi deler nogle af dine personlige data med 3. parter. Det gør vi for at kunne levere den efterspurgte service. Det kan f.eks. være dine adresseoplysninger, som fragtfirmaet skal bruge for at levere dit produkt.

Vi deler kun oplysninger med 3. parter som opfylder GDPR og som behandler oplysningerne på vores instruks. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: gitte@webessens.dk eller info@hobbyheste.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies

Denne side benytter en række cookies til at registrere og genkende brugerne. Disse oplysninger deles med nedenstående tredjeparter.

Google Analytics 

Når du bruger vores website indsamles der oplysninger om din ip-adresse og den måde du bruger vores website. Disse oplysninger deler vi med Google via Google Analytics.

Læs Googles privatlivspolitik

Facebook Pageplugin

Er du bruger af Facebook og f.eks. er logget ind på Facebook, vil de også modtage data om, at du besøger denne side, fordi vi bruger Facebooks pageplugin, der gør det muligt at “Synes godt om side” og se hvem af dine venner som også “Synes godt om side” m.m. Læs mere her.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejrede videoer fra Youtube. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Slette cookies

Du kan få vejledning til at slette cookies her.